Esemény

Diótörő dióhéjban
 
2023.12.03. Vasárnap 16 óra
Győr, Kossuth L. u. 5. Egyetemi Hangversenyterem, Zsinagóga
Időtartam: 45 perc
Ajánlott életkor: 😀3 éves kortól 99 éves korig 😀
Belépőjegy: 3500 Ft 
Helyfoglalás érkezési sorrendben.
Regisztrálni az előadásra a www.gyermekintenziv.hu oldalon vagy az info@gyermekintenziv.hu e-mail címen lehet, ami a visszajelzésünk után elutalt összeggel válik véglegessé. 
Jegyek korlátozott számban elérhetőek, amennyiben előzetesen nem kerülnek értékesítésre, a helyszínen is megvásárolhatók.
 
Az előadás Tchaikovsky: Diótörő című balettjének rövidített gyermekeknek szóló változata.
Az előadás célzottan, a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány javára jótékonysági előadásként kerül megrendezésre.

"BoDoBo Művészetért Egyesület előadásában egy olyan örök klasszikus mesebalett főbb momentumai elevenednek meg, amelyek a karácsonyi időszak csodáját hozzák el számunkra. A zenei oldal ütőhangszereken, zongorán, harmonikán csendül fel, míg a színpadi történéseket két balettművész táncos kollégánk kelti életre. A különleges jótékonysági eseményre csatlakozik hozzánk a Bartók Béla Zenei Általános Iskola gyermekkórusa, illetve Horváth M. Lilla Balettművész apró balerina tanítványai is. Az előadás interaktív, tehát a közönségben helyet foglaló gyermekek szerves részeivé válnak a színpadi történéseknek. Sőt! Minden kisgyermek kis ajándékkal a zsebében távozik majd a helyszínről."
 
Tisztelt eddigi és jövőbeli támogatóink!
Az előadással kapcsolatban támogatói jegyek vásárlására is van lehetőség, melyekkel Alapítványunk tevékenységét, a súlyosan beteg csecsemők és gyermekek gyógyulását segíthetik.
Köszönjük támogatásukat!