Amikor 2022 ősz végén elhatároztuk, hogy összegyűjtjük a pénzt egy új, korszerű, a legkisebbek lélegeztetésére is alkalmas lélegeztetőgépre, nem is reméltük, hogy ilyen fantasztikus rendezvény kerekedik belőle.

Tudtuk, hogy óriási összeget kell majd összegyűjtenünk, így azt gondoltuk, hogy 2023-ban minden rendezvényt, minden erőforrást ennek a célnak szentelünk. Sok ötlet kavargott a fejünkben, de a futófesztivál ötlete lett a befutó. Szóval 2022 decemberében elkezdtük az ötletelést és a felkészülést. Nehéz és mozgalmas hetek-hónapok vannak mögöttünk, de az április 23-i esemény minden fáradtságot eltörölt és csak az öröm és boldogság maradt a lelkünkben. Azok az örömkönnyek, amik akkor lepték el a szemünket amikor együtt futott be a célba két bátor tűzoltó teljes menetfelszerelésben és az Egy a világunk Alapítvány kerekesszékes csapata. Az a huncut mosoly, amit a gyerekek szemében láttunk az egész rendezvény alatt. Minden nehéz pillanat, ami ide vezetett megérte! Mint amikor a Gyermekintenzív Osztályon sikerül egy csodás gyógyulás, amikor a kis hős betegek gyógyultan, mosolyogva és integetve indulnak tőlünk hazafelé. Hasonló érzéseket éltünk át vasárnap.

Köszönet mindenkinek, aki ezen az úton segített, támogatott, bátorított bennünket.

Köszönjük nagyköveteinknek, Földingné Nagy Juditnak, Kara Zsuzsannának, Nagy Balázsnak hogy azonnal igent mondtak felkérésünkre és lelkesedésükkel minket is hajtottak előre!

Köszönjük Vízer Bettinek, aki még soha nem mondott nemet egy jótékony célra, határtalan tenni akarással tartotta bennünk a lelket, amikor úgy tűnt, valami nem fog sikerülni. De igen! Minden sikerült a végére!

A Győr Plusz média mindent megtett a sikeres mozgósítás érdekében, ahogy mondták időnként Győrben a „csapból is a strucc folyt”.

Köszönet a Decathlon -nak, a Palatia Nyomdának, a Győr-SZOL-nak, a Pedro pékségnek, a Penco-nak, az On Running Magyarország-nak, Fazekas Csabának, aki az időméréssel támogatott bennünket, Magyar Gergőnek, aki nagyszerű pályát jelölt ki a futók számára,  Magyar Norbinak, aki a hangjával lekesített bennünket, Lukácsi Ilonának,  aki végig fotózta a rendezvényt, Fodor Zoltnak  a csodálatos befutó érmeket és a díjakt, az Aranykapu zenekarnak, a Lurkósoknak és köszönet a nagyszámú önkéntes segítőnknek, akik nélkül „félkarú óriások” lettünk volna.

És nektek, akik úgy döntöttetek, hogy futásotokkal támogattok bennünket.   

Reméljük mindenki jól érezte magát, s jövőre veletek ugyanitt!!!

Készüljünk a II. Fuss a struccal futófesztiválra!

 

És a szikár számok:

460 előnevezett futó

190 helyszíni nevező, aki rajtszámot kapott (mert elfogyott!)

sokan rajtszám nélkül is futottak

számlánkra érkezett támogatás 4 000 000 Ft

helyszínen összegyűlt támogatás 1 200 000 Ft

kiadásaink: 2 500 000 Ft

 

Az eseményről készült előzetes képeket nézegessétek