Csak egy percet kérünk!

 

Autóbaleset, tűzeset egy családi házban és egy lázgörcs az óvodában. Tudod mi a közös bennük? Azok az emberek, akik ilyenkor rohannak segíteni, és azok az emberek, akik még hosszú időn át ott vannak és aggódnak. Ők az orvosok. Ez a hivatásuk. És mindent megtesznek másokért.

De vannak dolgok, amiket Ők sem tudnak megtenni kellő felszereltség nélkül. Tudta, hogy a szükséges 12db infúziós pumpából csupán 6 van a győri gyermek intenzív osztályon? Ez a minimumnak a fele!  Rengeteg készülék kell ahhoz, hogy biztonságosabbá, egyszerűbbé tegyük a gyógyítást.

A források igen szűkösek. Ezért alakult meg a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány. Legfőbb célja az intenzív osztály támogatása különböző műszerekkel. De fontosnak tartja a gyerekek és szüleik tanítását, oktatását is. Többször rendezte meg a sikeres Mit tegyek? –programot, ahol orvosok igazították el a családokat különböző témákban.

A cél és az eszköz is megvan. De hiányzik még egy összetevő. Te! Segíts, hogy segíthessünk. Minden apró felajánlás rengeteget jelent nekünk és a gyermekintenzív osztálynak.