Büszkék vagyunk arra, amit eddig elértünk

 

Célunk

Az alapítvány célja egyszerű: a szörnyű dolgok megelőzése vagy baj esetén azok minél hatékonyabb kezelése. 2010-ig több nagyobb mérföldkövet is elértünk. Engedje meg, hogy erről meséljek most egy kicsit.

A számok

9.000.000 Ft-nál is többel támogatta az alapítvány a különböző orvosi eszközök beszerzését. Perfurzorok, ultrahangos vizsgálófej, betegemelő készülék és még sok más. Ugyan eltérő célra használják ezeket az eszközöket, de 2 közös tulajdonságuk mindenképpen van. Szükségesek a hatékony beteg ellátáshoz és nagyon drágák.

4.500.000 Ft az az érték, amit az alapítvány oktatásra költött. Hogy ez miket tartalmaz? Mit tegyek? rendezvények, szakorvosok továbbképzésének a támogatása, sürgősségi tanfolyamok. A családoktól az orvosokig mindenkinek az oktatását támogatjuk, hiszen így a leghatékonyabb.

A valós siker

Akármennyire is bizalommal töltenek el bennünket, ezek csak számok. De amiről ez szól az jóval több, mint ez. Engedje meg, hogy elmeséljek egy történetet régről.

 

2007 szeptembere. Egy csupán három éves kisfiú életveszélyes állapotban fekszik a győri gyermekintenzív osztályán. Két héten keresztül a legjobb szakorvosok dolgoznak éjjel-nappal azért, hogy megélhesse a felnőttkort. Nehéz dolguk van, nem rózsás az egészségügyi helyzet, de sikerül nekik. Réman Bence túl van az életveszélyen. Az a tény, hogy sikerült esélyt adni valakinek a megőszülésre, már magában is elég motiváló az ott dolgozóknak. De ez az eset más volt. Az édesapa, Réman Béla, hálaként hatalmas sikerű jótékonysági focitornát szervezett. 25 csapat több mint 300 játékosa és rengeteg néző. Az ilyenek adnak erőt a dolgozóknak, hogy minden reggel azzal a gondolattal ébredjenek fel, hogy aznap is végigmennek a lehetetlenig vezető úton. Ezúton is köszönjük!

Köszönet

Köszönjük mindenkinek, aki adományával, tehetségével, bármi nemű segítségével segítette az alapítvány és az intenzív osztály munkáját! Minden egyes jó szó, felajánlás még elhivatottabbá tesz minket, és tudjuk, hogy Ön is velünk van!