Lélegzet kampány a lélegeztetőgépért

Adomány számláló

4.036.000 Forint

Cél: 12.000.000 Ft

Idén is együtt árultuk a jóság sütiket a csapattal! A tavalyi évben nagyon sikeres volt a közös munka, a Jóság Süti csapata és a gyermekintenzíves csapat egymásra talált. A kecsegtető kezdet után idén nagyon sok jólelkű adományozónak köszönhetően mintegy 1 200 000 ft segíti a gyermekintenzív osztályt az altatógép megvásárlásában. Köszönet minden fiatalnak és idősnek, férfinak és nőnek s egyáltalán mindenkinek aki elhozta adományát a faházhoz és azoknak is akik megvásárolták.

A 2019-es év befejezéseként jártunk az I. ETO-Fehér Miki Emlék Focigálán. Hagyományteremtő torna volt ez, hiszen az évenkénti ismétlését tervezik a szervezők, emlékezve a fiatalon elhunyt tehetséges sportolóra.

Nagy örömünkre ezen első alkalommal Alapítványunkat választották támogatottként, hiszen a bevétel itt jótékony célt is szolgál. A befolyt összeg a gyermekintenzív osztály altatógép vásárlását segíti.

2020. január 11-én zajlott a Majlinger Mirelit Kupa U9 nemzetközi teremlabdarúgó torna. A résztvevők igazi örömfocit láthattak a sok 9 éves kis focista-palánta jóvoltából. Nem mellékesen az esemény jótékony célt is szolgált, hiszen az egész napos rendezvény támogatottja a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány volt. Köszönjük a sok-sok felajánlott játékot, melyek reményeink szerint mosolyt csalnak majd a kis betegek arcára.

A Majlinger család nem először támogatja Alapítványunkat, köszönet minden adományért nekik!

 Majlinger Kupa - 2020

A mezt három évvel ezelőtt, kisfia gyógyulása után, hálából a győri kórház gyermekintenzív osztályát támogatva ajánlotta fel Majlinger Csaba, a Dortmund magyar rajongója. A mezt a Kisalföld napilapon keresztül ajánlotta licitre, amelyet akkor a Mod Kft. vitt el, ahogy erről korábban beszámoltunk.

Nagy örömünkre a Kft idén újra licitre ajánlotta a Dortmund csapátának játékosai által aláírt mezt.

 2017 szeptember 9-én immár 7. alkalommal rendezték meg a Győr-Szabadhegyi Jótékonysági Főzőverseny és Családi napot. A bevételt ismét Alapaítványunk kapta. Nagyon köszönjük, hogy harmadszorra is úgy gondolták, szervezetünk érdemes a támogatásra, a befolyt összeg nemes célt szolgál nálunk.

 

A TV2 Vigyázat, Gyerekkel vagyok című vetélkedőjén vett részt Cristofer az ismert labdarugó gyermeke édesanyjával együtt. A műsorban több ismert személyiség vetélkedik gyermekével együtt a nyereményért, melyet jótékony célra ajánlanak fel. Cristofer és édesanyja megnyerte az egyik játékot, s nyereményüket Alapítványunknak küldték.

2012-ben az Első Győri Lions Klub jelentős összeggel támogatott bennünket. Hagyományos Vállalkozói Estjük teljes bevételét, 1 millió forintot kaptunk, melyet oktatási eszközökre fordítottunk. 2012.november 30-án a Vállakozói Est meghívott előadói Róna Péter közgazdász és dr. Horváth Eszter az alapítvány elnöke voltak.

Miért fontosak az oktatási eszközök?

2008. március 1-től a Magyar Nemzeti Bank kivonta a forgalomból az 1 és 2 forintos érméket. Ennek hatására kezdte el több szervezet, közösség, intézmény gyűjteni a már használhatatlan érméket, melyeket leadva kis pénzhez juttathatott különböző civil szervezeteket. Alapítványunk számára a győri Kölcsey Ferenc Általános Iskola és Óvoda tanulói és nevelő testülete gyűjtötte rendületlenül a pénzérméket. Az iskola előcsarnokában elhelyezett gyűjtőládába bárki bedobhatta a már számára értételen pénzérméket.

A kicsik kórházi kezelése és gyógyulása szempontjából nagyon fontos a szülők jelenléte. Vigasztalást, megnyugvást adhatnak, melyek akár az immunrendszert támogatva gyógyulásukat is segítik.

2004-ben a Győrújbaráti Rotary Klub segítségével szerveztük meg a Gyermekek a gyermekekért elnevezésű jótékonysági hangversenyt a győri Bartók Béla Művelődési Házban. Az estre nagyszámú vendég fogadta el meghívásunkat, támogatva ezzel célunkat, hogy két felfekvést megakadályozó eszközzel segíthessük a gyermekintenzív ellátást.

Tetejére